С музика и танци заедно против насилието, тази вечер - дами помагат на други дами

...
С музика и танци заедно против насилието, тази вечер - дами помагат на други дами
Коментари Харесай

„Бял лист“ в подкрепа на жените, пострадали от насилие

С музика и танци заедно против насилието, тази вечер - дами помагат на други дами в столицата. Сетивно прекарване „ Бял лист “ е наречено събитието в „ Топлоцентрала “.

Ще отпразнуваме силата на изкуството да пробужда, споделят уредниците от „ Театър на сетивата “. „ Бял лист " е общо създание сред театъра и фондация Emprove, които през май и юни сътвориха серия от креативен образования – ритрийти за „ дамите сървайвърс “, които имаха опция да черпят ентусиазъм, сили и практики за притихване и творчество от методите на сетивния, танцовия и документалния спектакъл “, разясняват уредниците.

Като резултат от тези креативен срещи се появява „ Пътеводител за свързване със себе си “ – онлайн справочник с практични принадлежности от света на изкуството, които служат за смяна на гедната точка и за поощряване на креативния метод в всекидневието. Наръчникът ще бъде показан на 30 юни. Програмата планува „ Сетивно пътешестване в парка “, имерсивно прекарване за пробуждане на въображението и обонянието, първо допиране до инсталацията „ Розов облак “ на Рада Якова за забележимата и невидимата мощ на дамите, изобразяване на портрети от Рада Якова с аудио странствуване.

Гости на събитието са Angel & Olaija, Elve&Fille и Рейчъл Роу, която ще показа новия си албум „ Лилия ”. „ Бял лист “ е покана за нахлуване в незнайното, за потапяне в чистото и бялото, за пристъпване в тихото и празно пространство на цялостния капацитет, където можем да пренапишем своята история отначало и да изградим нови връзки сами със себе си и между тях.

Вижте повече във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР